BBQ Status: Indirect
Temp / Tijd:
190c
3.5h
70c kern
Materiaal:
Lekbak
Thermometer
Rookhout (Olijf)
Ingrediënten:
1x Ui
1x Ei
1x Zout
2x Theelepel peper
1x Theelepel nootmuskaat
2x Theelepels paprikapoeder
1x Theelepel gemberpoeder
2x Tenen knoflook
0.5 kg Halfom gehakt
1x Lepel paneermeel
1x Favorite pindasaus (Rubs en Sausen)
Bereiding:
Maak het gehakt mengsel en voeg hier aan toe zout, peper, gesnipperde ui knoflook, ei, paneermeel, parmezaanse kaas en kneed dit door elkaar. Schep met een eetlepel gehakt uit een kom en zorg dat de balletjes even groot zijn.
Leg de balletjes op indirecte wijze met een tempratuur van 190c. Als de balletjes een kerntemperatuur van 70c hebben bereikt zijn ze gereed Verwarm je favoriete pindasaus en roer de balletjes er door.
Eet Smakelijk !!!