Gehaktballetjes in pindasaus

BBQ Status: IndirectIMG_0380

Temp / Tijd:

190c

3.5h

70c kern

Materiaal:

Lekbak

Thermometer

Rookhout (Olijf)

Ingrediënten:

1x Ui

1x Ei

1x Zout

2x Theelepel peper

1x Theelepel nootmuskaat

2x Theelepels paprikapoeder

1x Theelepel gemberpoeder

2x Tenen knoflook

0.5 kg Halfom gehakt

1x Lepel paneermeel

1x Favorite pindasaus (Rubs en Sausen)

Bereiding:

Maak het gehakt mengsel en voeg hier aan toe zout, peper, gesnipperde ui knoflook, ei, paneermeel, parmezaanse kaas en kneed dit door elkaar. Schep met een eetlepel gehakt uit een kom en zorg dat de balletjes even groot zijn.

IMG_0372

 Leg de balletjes op indirecte wijze met een tempratuur van 190c. Als de balletjes een kerntemperatuur van 70c hebben bereikt zijn ze gereed Verwarm je favoriete pindasaus en roer de balletjes er door.

IMG_0380

Eet Smakelijk !!!