Entrecote Tuinkruiden

BBQ status : Direct 

20150421_211425

Temp / tijd :

190c

middel hoog vuur

45min

Kern 50c

Materiaal :

Thermometer

Rookhout ( gerookt sinaasappel hout )

Ingrediënten :

1x 500gr Runder Entrecote

1x Olijfolie

1x Theelepel zout

1x Theelepel peper

1x Theelepel  bonekruid

1x Theelepel lavas

1x Theelepel selderij

1x Theelepel peterselie

1x Theelepel tijm

1x Theelepel dragon

1x Theelepel venkelkruid

1x Theelepel paprika granulaat

Bereiding :

 Mix alle kruiden door elkaar. Smeer de Runder Entrecote in met olijfolie en breng deze opsmaak met de tuinkruiden rub.

20150421_205615

Leg de entrecote op directe wijze tot deze een mooie bruine kleur heb. Als de entrecote een kerntemperatuur van 50c heeft bereikt is deze gereed.20150421_210143 Leg de entrecote vijf minuten onder een stuk folie om te rusten. Breng de entrecote op smaak met zout en snij dit door het vlees heen.

20150421_211425

Eet smakelijk !!!