BBQ status : Direct
Temp / tijd :
190c
middel hoog vuur
45min
Kern 50c
Materiaal :
Thermometer
Rookhout ( gerookt sinaasappel hout )
Ingrediënten :
1x 500gr Runder Entrecote
1x Olijfolie
1x Theelepel zout
1x Theelepel peper
1x Theelepel bonekruid
1x Theelepel lavas
1x Theelepel selderij
1x Theelepel peterselie
1x Theelepel tijm
1x Theelepel dragon
1x Theelepel venkelkruid
1x Theelepel paprika granulaat
Bereiding :
Mix alle kruiden door elkaar. Smeer de Runder Entrecote in met olijfolie en breng deze opsmaak met de tuinkruiden rub.
Leg de entrecote op directe wijze tot deze een mooie bruine kleur heb. Als de entrecote een kerntemperatuur van 50c heeft bereikt is deze gereed. Leg de entrecote vijf minuten onder een stuk folie om te rusten. Breng de entrecote op smaak met zout en snij dit door het vlees heen.
Eet smakelijk !!!